Краса

Стоп зморшкам і пігментації! Маски для обличчя з крохмалю

Наш ритм життя все більше і більше прискорюється, чинити опір цьому просто немає сенсу. Та й навіщо? Але тепер нам потрібні більш ефективні засоби для догляду за собою. Вони повинні діяти в декількох напрямках і в кожному з них працювати на всі 100%. Такими засобами є маски для обличчя з крохмалю.

Підписуйтесь на мій канал і ставте лайк! Тут я публікую перевірені та дієві рецепти домашніх масок для обличчя, тіла і волосся.

Результат від крохмальних масок для обличчя

  • Найголовніше, для чого робляться маски з крохмалю – це антивікова боротьба. Такі склади прибирають зморшки з обличчя, розгладжують навіть сильні заломи.
  • А ще вони успішно борються з пігментацією, і не тільки віковий. Сліди від акне також підуть.
  • Харчування шкіри вітамінами і мікроелементами.
  • Поліпшення кольору особи, освітлення кіл під очима.
  • Звуження пор, їх очищення.
  • Підтяжка шкіри, повернення їй тонусу і пружності.

Для масок вам можна брати практично будь-крохмаль, а саме:

  • Кукурудзяний
  • Картопляний
  • Рисовий

Не рекомендуються використовувати тільки пшеничний, він менше всього підходить для домашніх масок.

Не забудьте старанно очистити обличчя і перевірити суміш на відсутність алергії. Маски потрібно тримати на обличчі 15-20 хвилин і робити їх слід 2 рази в тиждень.

Рецепти масок з крохмалю для обличчя

Маски для обличчя з крохмалю і меду

  1. Розтопіть 1 з/л меду, якщо він у вас зацукрувався. 2 ч/л порошку крохмаль розведіть в невеликій кількості теплого молока. Тепер збийте все в однорідну суміш.
  2. В 1 з/л вашого улюбленого косметичного масла для особи розчиніть по 1 год/л меду і крохмалю.
  3. Наступне молодящейся тріо для особи: крохмаль, мед і банан. Половинку фрукта перетворіть в пюре і збийте з іншими компонентами.

Молочна маска для обличчя з крохмалем

В цій масці другий компонент вибирається виходячи з переваг вашої шкіри. Якщо вона суха, то візьміть сметану або вершки, в разі жирної шкіри нам знадобиться сироватка або кефір. В молочний продукт кімнатної температури насипте крохмаль і перемішайте до однорідного стану.

Маска з яйця і крохмалю для обличчя

Для отримання омолоджуючого ефекту в домашніх масках дуже часто використовуються курячі яйця. Що не викликає подиву, звичайно. Цей продукт є збалансованим джерелом поживних речовин, тому для молодості всього організму обов’язково включіть їх в свій раціон!

  • Загальний рецепт. Збийте яйце і відставте його поки в сторону. Підігрійте молоко (1 з/л) до комфортної температури і перемішайте його з 1 с/л крохмалю. Потім з’єднайте всі разом. Можете взяти не всю яєчну масу, адже тоді у вас виявиться занадто багато продукту. Але якщо це сталося, то не біда – використовуйте складу також на шиї, області декольте і руках.
  • Маска з крохмалю і білка для особи. Підійде більше для жирної та комбінованої шкіри. Збийте дуже ретельно білок, потім додайте в неї розчинений у невеликій кількості води крохмаль.
  • Маска з жовтка і крохмалю для особи. Цей рецепт задовольнить суху, чутливу шкіру. В теплому молоці або вершках розмішайте крохмаль, а потім все з’єднайте зі збитим жовтком.

Огіркова крохмальна маска для обличчя

Проста, але неймовірно освіжаюча антивікова масочка. Для неї нам потрібно натерти огірок на дрібній тертці, злити сік в окрему глибоку тарілку і насипати туди крохмаль.

Крохмаль і лимон

Маска для обличчя з крохмалем і лимонним соком підійде, звичайно, для жирного типу шкіри. Вона не тільки прибере зайве шкірне сало і очистить пори, але також поліпшить колір обличчя, активніше боротися з пігментацією.

Крохмаль, розведений теплою водою до густої консистенції, змішуємо з 1 ч/л свіжого соку цитруса і 1 ч/л меду.

Крохмальна маска для обличчя з ягодами

Зазвичай, для домашніх масок беруть полуницю, але ви можете взяти виноград, суницю, малину, та в іншому будь-яку ягідку, головне, щоб вона не фарбувала сильно шкіру.

З маленької жмені ягід робимо пюре, потім змішаємо його з крохмалем. Ягідні маски славляться тим, що дарують нам чудовий колір обличчя.