Родина

Справжній чоловік: хто це і який він насправді?

Деякі пані вважають, що вони перевелися. Чоловіки не переносять це вираз, стверджуючи, що зараз справжній чоловік – це “алень”. Для кого-то він неодмінно справжній полковник. Бородаті анекдоти повідомляють, що він той, хто може постояти за себе та полежати за інших”.

Дивись, єдиноріг!

Чоловіки, які розчарувалися у жінок, стверджують, що вираз “справжній чоловік” жінки використовують для маніпуляцій. Виконуєш всі жіночі вимоги і втілюєш “хотілки” на шкоду собі – значить, справжній чоловік. А як тільки посмеешь розчарувати даму не виконання її бажань, тут же будеш розжалуваний. Наприклад, у цапа. ця точка зору була дуже популярна. В інтернеті зустрічаються меми, що підтверджують цю думку:

Справжній полковник

Раніше була популярна точка зору, що справжній чоловік обов’язково служив в армії. Виходячи з цього, деякі вважають, що кожен військовий – справжній чоловік за замовчуванням.

Мені симпатична ця точка зору. Я з повагою ставлюся до людей військової професії. Я погано ставлюся до жартів на тему “тупі військові”.

А ще вважаю, що справжні чоловіки – це наші дідусі, які перемогли у війні. Прийшли і не прийшли до неї, всі вони були, без сумніву, справжніми чоловіками.

Без грошей це самець

Популярна точка зору в деяких колах пов’язує “справжність” чоловіки з його спроможністю. Є бородатий анекдот на цю тему, в якому грузинський хлопчик в зоопарку запитує свого батька, показуючи на горилу:

– Тато, він чоловік?

– Чоловік, синку, це той, у кого є дэньги. А це – самэц.

Цю точку зору я не підтримую взагалі ніяк. Комерційні таланти а тим більш, менш чесні шляхи не завжди йдуть рука об руку з мужністю.

Мій лисенький з животиком кращий

Так написала одна дівчина під статтею на Дзене про дільбі їжі в шлюбі. Стаття була жахлива і смішна. Жінка розповідала, що коли її чоловіка не буває вдома, вона купує собі сьомгу і одноосібно з’їдає. А чоловікові купує оселедці, сьомгу б він зжер і не помітив”. У коментарях багато жінок її підтримали, розповідаючи страшні історії про те, як чоловіки заробляють мало, а з’їдають за один раз по 12 котлет, не залишаючи нічого навіть дітям, не думаючи про них”. І тут ця дівчина написала, що зрозуміла, почитавши ці жахи, що її “лисенький з животиком невисокий чоловік – найвеликодушніший, турботливий і найкращий, що він – справжній чоловік”.

Напевне, для кожної жінки, щасливої у шлюбі, її чоловік – завжди справжній чоловік.