Як спростити побут та заощадити час

Як спростити побут та заощадити час post thumbnail image

Можливо, ви знаєте безліч способів, як спростити побут і заощадити час, необхідний для домашніх справ. Поділимось  секретами господарювання з цього порталу https://standre.com.ua/. Ці лайфхаки, допоможуть вам зробити будинок і речі чистіше, прикрасити стіл красиво, а приготування страв – простіше.

Лайфхаки для господарки

Візьміть на замітку наступні поради:

Оригінальний спосіб подати апельсин. Розріжте апельсин навпіл поперек. Зріжте з кожної половинки нижню частину – місце кріплення черешка і квітки, що відпала. Здебільшого виріжте м’якоть, не розрізаючи шкірки. Вкладіть у шкірку, що залишилася, денце, закривши нижній отвір, і розділені часточки.

Вийшла мініатюрна порційна ваза зі шматочками фрукта. Гарно подані страви виглядають апетитнішими і прикрашають стіл.

Як спростити побут та заощадити час

Очистити від шкірки та одночасно подрібнити м’якоть томатів можна за допомогою кухонної терки. Для цього досить великих отворів, які допоможуть отримати пюреподібну масу, абсолютно позбавлену шматочків шкірки.

Щоб позбавитися кисломолочного запаху в пляшках з-під молока, використовуйте оцет. Налийте в чисту чисту пляшку чайну ложку 9% оцту, додайте трохи теплої води, закрийте кришкою і збовтайте. Оцет повністю усуне молочний запах. Переверніть пляшку вгору денцем і дочекайтеся повного висихання. Тепер ємність можна використовувати для будь-яких інших цілей.

Для того, щоб очистити одяг від шерсті свійських тварин, покладіть у пральну машинку рулонну віскозну серветку. Вона збере він всю вовну, залишивши інші речі абсолютно чистими.

Якщо джинсова тканина витягнулася на штанах в області колін або ліктів, під час прасування рухайте праску знизу вгору, ніби малюючи цифру 6. Попередньо розправте тканину, злегка розтягнувши штанину або рукав по горизонталі.

Як спростити побут та заощадити час

Іноді в холодильнику, навіть незважаючи на відсутність залежали або зіпсовані продукти, присутній неприємний запах. Позбутися його допоможе блюдце із зернами смаженої кави.

Непотрібна газетниця може стати зручною підставкою для кухонних дощок.

Додайте в свою скарбничку ці поради, і виконання домашньої роботи стане легшим, а будинок – затишним.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Related Post

Вибух електросамокату: міф чи реальністьВибух електросамокату: міф чи реальність

Електросамокати стали одним із найпопулярніших засобів пересування містами в останні роки. Вони пропонують зручність, мобільність та екологічність, але одночасно викликають побоювання пов’язані з можливими вибухами. У цій статті ми розглянемо,

Натуральні матеріали у будівництві: сучасні тенденції та перевагиНатуральні матеріали у будівництві: сучасні тенденції та переваги

Оскільки екологічність стає все більш важливим фактором у будівельній галузі, використання натуральних матеріалів під час проектування будівель стає дедалі популярнішим. Натуральні матеріали використовувалися у будівництві протягом століть, але останні досягнення