Як вибрати сумку на кожен день. 5 порад стиліста

Як вибрати сумку на кожен день. 5 порад стиліста post thumbnail image

Навіть якщо ви кожен сезон любите поповнювати свою колекцію аксесуарів, у вашому гардеробі має бути практична сумка, яка підійде до будь-якого випадку та образу.

Зручна сумочка буде не лише доповненням вашого образу, а й допоможе брати із собою щодня найважливіші речі.

У цій статті ми розповімо, як вибрати сумку на кожен день, щоб не хотілося з нею розлучатися. Як підібрати взуття до сумки дивіться тут https://allproperty.com.ua/, також багато інших жіночих секретів щодня.

  1. Вибираємо колір.

Згадайте, які речі найчастіше є у вашому гардеробі. Виходячи зі свого стилю та улюбленої колірної гами, підберіть сумочку яка поєднуватиметься з вашими образами. Якщо не можете визначитися з кольором, придивіться до універсальних варіантів – бежевого, сірого, коричневого або чорного.

Як вибрати сумку на кожен день. 5 порад стиліста

  1. Визначаємось із розміром.

Подумайте, якого розміру вам потрібна сумка для повсякденних завдань, згадайте про речі, які ви берете із собою щодня. Ми не рекомендуємо вибирати занадто великий аксесуар, адже це не завжди зручно. І навіть якщо ви часто носите з собою великі речі, наприклад, ноутбук, краще придбати для нього окрему сумку. Але також не варто вибирати і занадто маленькі сумочки-адже часто буває так, що доводиться покласти в неї ще щось, і якщо сумка виявиться зовсім крихітною, ви будете змушені часто брати з собою шоппер. Ідеальний розмір сумки на кожен день-формат не більший за А4.

  1. Перевіряємо зміст.

При покупці ідеального жіночого аксесуара зверніть увагу на кишені, як усередині, так і зовні сумки. Наявність кишень допоможе не тільки вмістити найважливіші дрібниці, а й знайти потрібну річ максимально швидко. У внутрішні та зовнішні кишені буде зручно покласти ключі, гроші, навушники та мобільний телефон. Також буде зручно, якщо у вашої сумочки буде довгий ремінь і коротка ручка – це дасть додаткові можливості використання в різних образах.

  1. Інвестуємо у якість.

При виборі універсальної сумки на кожен день дуже важливо звернути увагу на якість, адже вона стане вашим постійним супутником. Зверніть увагу на фурнітуру, шви, фактуру матеріалу, перевірте підкладку в сумці, вона не повинна бути значно більшою або меншою від зовнішніх розмірів. Також важливо, щоб сумочка не мала сторонніх запахів. Сумка повинна бути виконана з якісних матеріалів, це може бути шкіра або екошкіра, але краще відмовитися від текстилю, адже в повсякденному носінні цей матеріал не дуже довговічний.

Як вибрати сумку на кожен день. 5 порад стиліста

  1. За мінімалізм.

Сумка яскравих кольорів або екстравагантної форми – не найкращий вибір для аксесуарів на кожен день. Вона може виглядати недоречно, наприклад, але важливої зустрічі, що вимагає суворішого дрес коду. Тому краще віддати перевагу тій сумці, яка буде актуально виглядати у будь-якому випадку. Яскраві акцентні сумочки краще залишити на підходящий захід, а для сумки-друга та помічника на кожен день краще вибрати мінімалістичний варіант.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Related Post

Рецепти легких салатів без майонезуРецепти легких салатів без майонезу

Салати без майонезу, смачні та недорогі – візьміть їх на замітку, якщо не хочете зайвих калорій. Ми пропонуємо вам відмовитися від важких салатів, рясно заправлених майонезом, і зробити легші та

Вчимо віршіВчимо вірші

Давайте розберемося, чим корисні поезії. Етапи розвитку мозку дитини: До п’яти років – час розвитку механічної пам’яті: дитина може щось запам’ятовувати, але якщо не повторювати, швидко забуде. До п’яти років